petak, 22. siječnja 2016.

Njega kože

Draga moja,

ovo zimsko doba će me izluditi. Hladno i suho vrijeme jako loše utječe na moju kožu,stoga je potrebna pažljiva njega kože. Odvajam veliku količina vremena i strpljenja kako bi spasila svoju kožu od isušivanja i ljuštenja. Ako pravilno brineš i njeguješ svoju kožu,na kraju krajeva koža će ti zahvaliti i izgledati ćeš lijepo i njegovano. Pokazat ću ti beauty proizvode koje sam isprobala i koje  koristim za njegu kože tijekom ovih hladnih dana kada je potrebna velika njega,više nego inače.

Uz proizvode za njegu kože,podijeliti ću i s tobom proizvode za skidanje šminke. Od raznih micelarnih otopina,te mlijeka za skidanje šminke,za sada isprobavam Eveline 360 losion za čišćenje šminke dvofazni za oči i usta. Zahvaljujući cellular multi-cleansing tehnologiji,odlično uklanja i vodootpornu šminku,obogaćen listom vidca i cvijetom različka,ublažuje iritaciju,dobro hidratizira i učvršćuje trepavice. Način uporabe: prije uporabe protresi. Nanesi losin na blaznicu i nježno očisti lice,očne kapke,trepavice i usta. Neto količina: 150ml. Kupila sam u Mulleru i cijena je oko 27kn. Dermatološki i oftalmološki ispitano. Meni se osobno losion nije svidio jer mi je nakon skidanje šminke koža lica jako uljana i moram nakon toga svakako lice oprati gelom za čišćenje lica. Iako skine šminku,nisam nešto previše oduševljena.

Drugi proizvod koji sam isprobala za skidanje šminke je Diadermine odstranjivač šminke oko očiju. Nježan odstranjivač svih vrsta šminke s očiju,vlaži kožu i blag je. Otopina plave boje zbilja je lagana,nakon upotrebe koža mi nije nimalo uljana i skine šminku,pa ono,dosta dobro,ali još nisam našla odstranjivač šminke koji je savršen i koji će skinuti šminku bez imalo muke i da ne moram trljati da ne oštetim trepavice. Ja ga koristim tako da samo malo prođem sa natopljenom blaznicom po očnim kapcima i onda skinem sa gelom ili pilingom za čišćenje lica ostatak šminke koji se nije skinuo. Neto količina je 125ml,također kupljen u Mulleru i cijena mu je također oko 27kn. Više mi se sviđa i viđe ga koristim nego Evelinov proizvod.


Kremu za lice obavezno koristim svaki dan,nakon pilinga lica,ujutro kada se probudim i navečer prije spavanja kako bi moja koža ostala hidratizirana i njegovana. Jedna od krema je CV Cadeavera Young krema za lice. Pri posjeti Mulleru(gdje je inače sve skoro kupujem),odlučila sam isprobati i robnu marku CV. Nešto što me je jako privuklo je ta roza boja proizvoda,haha. Veeeliki plus je što ima prekrasan miris dinje i krema je,naravno,roze boje. A jedan veeliki minus je što kad nanesem kremu,brzo se suši,tako mi je i koža suha. Toliko je koža suha da imam osjećaj kao da mi se koža zateže. Zato je i ne koristim baš puno. Cijena je nekih 20kn i neto količina je 50ml.


Novi favorit od krema za lice koji mi se jako svidio je Nivea Natural Balance hidratantna dnevna njega. Dnevna njega za normalnu i mješovitu kožu. Krema bogata uljem argana i aloa verom. Daje koži 24-satnu hidrataciju i osjećaj svježine. Volim kreme koje se brzo upiju u kožu i zato je ova krema za mene odlična. Ne samo što brzo upija,ima sjajan miris i lagana je i nježna za moju kožu. Nakon nanosa lice mi je nahranjeno i lijepo glatko. Način upotrebe: nanesi svakodnevno ujutro na očišćenu kožu lica,vrata i dekoltea. Neto količina je 50ml. Kupila sam ju u Mulleru i koštala je oko 50kn.


Gel za čišćenje lica koje sam čak i dobro koristila dok nisam kupila drugi proizvod je CV Young Gel za čišćenje lica i šminke. S ekstraktom dinje,hidratizira kožu. Način uporabe: ujutro i navečer na vlažno lice nanesi gel količine lješnjaka na dlan i zapjeni lice. Zatim isperi mlakom vodom. Savjet da naneseš kremu na kraju.Cijena je nekih 16kn i neto količina je 150ml. Jedan savjet koji bi ti dala kako bi stvorila piling od gela da dodaš šećer u gel i dobro umasiraj kožu kako bi uklonila odumrle stanice sa kože i učinak će biti nevjerojatan,koža će ti biti glatka i mekana. Samim proizvodom sam prosječno zadovoljna,jedna dobra strana koja mi se jako sviđa je miris,a negativna je što mi i taj CV proizvod malo isuši kožu pa obavezno nanesem kremu za lice.


Drugi novi proizvod za čišćenje i njegu lica koji koristim je Neutrogena Visibly Clear rozi grejpfrut piling za lice. Piling za svakodnevno korištenje za čistu,svježu i zdravu kožu,protiv prištića i neravnina na koži lica. Microclear tehnologija i perle nježno uklanjaju odumrle stanice lica. Djeluje protiv zatvaranja pora,dubinski čisti i uklanja prištiće. Ne isušuje kožu što je odlično za mene i već vidim da ću ga koristiti i dalje kada ga potrošim. Način uporabe: nanesi ujutro i navečer na vlažno lice i umasiraj. Temeljito isperi lice. U slučaju kontakta s očima,dobro isperi vodom. Neto količine je 150ml. Kupila sam ga u Mulleru i koštalo je oko 55kn. Jako mi se sviđa proizvod i dobio je veliki plus od mene.


Maske za lice,nešto bez čega ne mogu. Probala sam toliko vrsta,zbilja sam veliki fan. Zadnja koja mi se jako svidjela,a taman sam ju potrošila je od Terre Organice. Prva maska koju jooš nisam isprobala je Montagne Jeunesse umirujuća maska za lice(1 komad). Minerali iz mrtvog mora djeluju umirujuće na tvoju kožu,daju joj potrebnu vlažnost te koža postaje glatka. Način uporabe: prije upotrebe lice temeljito očistiti. Prvo masku stavi na predio oko usta te ga stavi na nos. Glavu nasloni natrag,masku stavi na obraze i dobro pritisni. Pusti da djeluje 5-10 minuta. Masku potom skini sa lica i ostatke tekućine na koži dobro umasiraj. Lice zatim operite hladnom vodom. Maska je za jednokratnu uporabu. Veselim se isprobavanju i zanima me hoće li i kakav učinak podariti mojoj koži. Cijena je oko 12kn,kupila sam ju u Mulleru.


Nova maska koju sam također već isprobala i kupila po drugi put je Afrodita Young&Pure Make It Perfect osvježavajuća maska za lice. Osvježuje i smiruje kožu te djeluje blago antiseptički. Maska bez parabena,parafina i silikona namjenjena je za masnu i nečistu kožu. Sadrži vitamin B3 koji smiruje reakcije te poboljšava navlaženost i ravnomjernost tona kože. Potiče protuupalnu obranu kože te tako smiruje kožu,smanjuje njenu iritabilnost i otklanja crvenilo. Način uporabe: masku nanesi u izdašnom sloju najmanje 2 puta tjedno na očišćenu kožu i ostavi da djeluje 15 minuta. Isperi mlakom vodom. Maska je poput prozirnog gela i dosta je lagana za kožu. Neznam kako bi opisala djelovanje kada ju nanesem,uopće se ne pjeni kao neke maske koje sam koristila,kada nanesem izgleda kao da mi je samo mokra koža i kada ispirem mlakom vodom brzo se skine i kao da ništa ni ne skidam sa lica. Ali,sve u svemu,zadovoljna sam učinkom maske. Kupljena je također u Mulleru(sve maske tamo kupujem). Dvije su vrećice spojene u jednu te neto količina je 5ml-5ml. Cijena je 10kn.


Zadnja maska koju ću podijeliti s tobom je Salthouse Luxus Premium maska za dubinsko čišćenje lica. S ekstraktom morskih algi,allantoinom i mineralima iz Mrtvog mora. Tekući koncetrat minerala s magnezijem,kalcijem,kalijem,bromom i mnogim drugim elementima u tragovima. Podnošljivost kože je dermatološki dokazana. Način uporabe: nježnim kružnim pokretima nanesi na prethodno očišćenu,blago navlaženu kožu,pri tome izostavi dijelove oko očiju i usta. Ostavi da djeluje cca 10 minuta,a zatim skini mekanom kozmetičkom krpicom. Ostatke maske isperi mlakom vodom-bez sapuna. Preporuka je da se maska koristi 2-3 puta tjedno.Meni se osobno jako svidjela maska i njen učinak. Jednostavno mi je jedna od omiljenih! Neto količina je 2x5ml(dvije vrećice spojene u jednu). Cijena je 8kn.


Koža mi se jako puno suši,najviše za vrijeme zime i zato je mojoj koži potrebna bogata njega. Za to mi pomaže Annemarie Borlind Body Lind Body Lotion. Cijena mu je oko 225kn. Kupila sam ga na odjelu prirodne njege u Mulleru. Neto količina je 200ml. Delikatni mirisni losion za tijelo koji sadrži vrhunski ekstrakt smokve,koji opskrbljuje intenzivnu i dugotrajnu vlažnost,a povećava i razinu vlažnosti dugoročno. Svježa tekstura koja se brzo upija i podaje koži ugodnost. Dragocjena ulja kamelija jača barijeru kože i štiti je od gubitka vlage,ulja australskog oraha i sezamovo ulje osiguravaju trajnu skrb koži. Zadovoljna sam korisnica ovog beauty proizvoda za njegu kože. Koža mi je nahranjena i obnovljena.


Još jedan proizvod za njegu kože,koji jednostavno i previše obožavam. Uskoro očekujem kupnju novog,jer ovoj sam skoro potrošila je Laura Vandini  Pearl Body Shimmer losion za tijelo. Osvježava kožu i ostavlja predivan,privlačno zavodljiv miris cvjetnih nota. Tvojoj koži podaruje luksuzan tretman i tvoja koža će postati nježna i glatka poput svile. Losin sadrži jako sitne šljokice i koža se divno sjaji,podaruje joj svjetlucavost. Moguće je kupiti u Mulleru,mislim da je cijena oko 35kn. U liniji skupa sa ovim losionom možeš kupiti i gel za tuširanje,ja ga imam i zadovoljna sam.


Zadnji beauty proizvod koji ću podijeliti s tobom je nova krema za ruke koju sam nedavno kupila je Neutrogena Hand Creme Creme Mains krema za ruke. Odmah smiruje i štiti zahtjevne i suhe ruke. Oduvijek smatram da su Neutrogena kreme najbolje i zbilja daju odlične rezultate za moje ruke posebice za vrijeme zime kada su mi ruke jako suhe,a koža ispucala. Čim ih namažem i posuše se u kraćem vremenu,koža se potpuno obnovi. Jedan mali sitni nedostatak je što nemaju nikakav fini miris. Inače,krema je jako odlična! Kupila sam ju u Mulleru,naravno haha,sve je kupljeno tamo. Neto količina je 75ml i koncetrirano je na minimalno 200 uporaba. Cijena je nekih 25-30 kn ja mislim. Preporučujem ju!




Voljela bih znati i tvoje omiljene beauty proizvode za njegu kože. Piši mi,šaljem ti puno pozdrava!
:)




Nema komentara:

Objavi komentar