subota, 30. siječnja 2016.

Proizvodi za njegu kose

Draga moja,

od mnogobrojnih obaveza uspjela sam pronaći i nešto vremena da s tobom podijelim još jedan post o njezi kose. Neću ti sada pisati da se ne peglaš svaki dan,da ne nosiš previsoki rep koji je jako stegnut ili jedne te iste savjete koje mnoge stranice samo kopiraju. Ali kada želiš čuti o proizvodima,na primjer koji je dobar šampon,regenerator,maska za kosu,serum,ili svakojake razne kapsule i ne znam ni ja više što sve postoji da ti pomogne za obnovu kose,tu je široko polje raznolikih recenzija koje će te uputiti na put isprobavanja beauty proizvoda. Ovo je još jedan post koji će te odvesti na još jedan put isprobavanja,naravno ako se ti na to odlučiš. Od vjerovanja u svaki novi proizvod koji kupim,još nisam našla nešto što će učiniti moju kosu najljepšom kosom na svijetu.(vjerujem da to baš i ne postoji da u potpunosti učini moju kosu takvom,ali ja volim svoju kosu onakva kakva je,bila ona kratka,suha,od vlage i kiše nafrčkana,u bilo kojem stanju..) Za sada,s tobom ću podijeliti najnoviji,nedavno kupljeni šampon,regenerator i masku za kosu koju sam isprobala. Možda ti se i svidi i tvoja kosa i ti ju prihvatite s oduševljenjem,tko zna!



Šampon,koji nije kupljen nedavno ali koji sam zadnji koristila prije nove kupnje je Dado Sens ExtroDerm shampoo. Nikad prije nisam koristila tu marku šampona,tako da sam odlučila isprobati,bila je to preporuka djelatnica na odjelu prirodne njege u Mulleru. Koristi se u malim količinama,svaki put upotrijebi dvaputa kod jednog pranja kose. Cijena je bila nekih 80kn, Neto količina je 200ml. Ulje boražinih sjemenki ima dugoročni učinak njege te soli iz Mrtvog mora reguliraju prirodne razine soli u koži,unaprijeđuje obranu i stražari protiv iritacije i upale vlasišta i podaruje joj sjaj. Došla sam u Muller s namjerom da nađem nešto što je sa prirodne njege i što će podariti mojoj kosi sjaj i mekoću. Kada sam počela koristiti,bojala sam se kakav će učinak dati mojoj kosi. Zadovoljna sam ovim šamponom,jedino što se obavezno mora koristiti neki dobar regenerator koji će upotpuniti posao prethodno nanesenog šampona. Sjaj je tu i njeguje mi vlasište jedino mi malo osušuje kosu,regenator bitan.


Novi šampon koji sam pročitala na jednoj recenziji koji mi se jako svidio i jednostavno sam ga morala isprobati. Kod pranja kose primijetila sam da moja kosa gubi kosu zbog obnavljanja pa se bojim da ne nestane haha,morala sam ojačati kosu i smanjiti njeno ispadanje i za to mi trenutno pomaže Afrodita Kopriva&Biotin šampon za kosu. Moguća kupnja ovog šampon dostupna je u DM-u,Kozmu,Bipi,Mulleru,Plodinama,Intersparu,Nami i Kauflandu. Neto količina je 1000ml što me jako oduševilo,neće se brzo potrošiti i cijena je neke 23kn što je odlično. Uklanja masnoću s kose i vlasišta,regulira izlučivanje žlijezda lojnica,jača strukturu i sprječava ispadanje kose. Prilagođen je za masnu kosu. Prvi dojmovi su interesantno dobri,jedino nije neki miris,a nisam ni očekivala da kopriva miriše na najljepše cvijetove,ali bitan je dobar učinak.


Za početno isprobavanje maske za kosu kupila sam 25ml, La Croa Argan&Macadamia Oil masku za obnavljnanje kose. Jedino što ću ti reći,odmah kupujem veće pakiranje(dostupna maska i u 100ml) otkako se od probavanja maske osjećam kao na sedmom nebu. Maska neodoljivog mirisa argana i makadamije,koja također sadrži i keratin,lan i vitamin B5. Maska kosi podaruje hidrataciju i oporavlja las,nakon toga kosa je bujnija,sjajna i vidno revitalizirana. Cijena 25ml košta oko 10kn. Kako nanijeti? Na svježe opranu kosu umasiraj nježnim masažnim pokretima(tako pokrećeš veću i ojačanu cirkulaciju vlasišta da raste kosa) od vlasišta prema vrhovima i ostavi da maska učini svoja čuda 5-10 minuta. Ja volim staviti ručnik preko glave da bolje djeluje uz prirodnu toplinu koju stvara sam ručnik. Kosa mi je nakon što ju osušim(nevolim kad se prirodno suši kosa jer je pregrozna nakon) sjajna i mekana i predivno miriše. Obožavam ovu masku i već vidim da ću je ubuduće koristiti!


Zadnji beauty proizvod koji koristim za njegu i pranje kose je L'oreal Elseve Total Repair 5 regenerator za kosu. Pri kupovini u Mulleru zbilja nisam baš mislila da je nešto posebno L'orealov regenerator,ali opet iznova se šokiram. Ovaj put na dobar način. Prvo što me izuzetno ludo privukao miris koji regenerator podaruje mojoj kosi i kako je mekana nakon što isperem. Zadovoljna sam!

-5 dokazanih rezultata:1) obnovljena struktura
                                    2) otpornost
                                    3) vitalnost
                                    4) kosa svilenkasta na dodir
                                    5) zdravi sjaj

Kako nanijeti? Nakon što si oprala kosu sa šamponom,vrijeme je za regenerator. Nanesi lagano masirajući i da bi učinak bio postojan,isperi mlakom vodom kosu nakon 3-5 minuta.
Neto količina je 200ml i cijena je oko 25kn. 



Imaš li neku preporuku da podijeliš samnom da isprobam neki drugi proizvod za njegu kose? Rado bih htjela znati ako si isprobala ove beauty proizvode kakvi su tebi. Piši mi,šaljem ti puno pozdrava! :)





Nema komentara:

Objavi komentar